Fjälltripp Hemsedal 24-26 Oktober 2008

Kändes som det skulle vara skönt med lite miljöombyte...så det blev en biltripp till Hemsedal över helgen!


Lägger upp lite foton på dom magnifika omgivningarna!

Tur att man satte på vinterdäcken innan man åkte upp!

Den vackra kyrkan i Gol.
//Marko K

Oktobersegling extra allt! 17-19 Oktober 2008

Efter att ha försökt komma iväg dom 3 senaste helgerna  på en sista riktig seglinghelg men tyvärr hade vädret satt stopp på det, men nu kom vi äntligen iväg.
Att vi dessutom blev 3 båtar med besättning bestående av 7 barn under 8år och 6 vuxna gjorde det hela extra roligt.Fredagkväll på Källö-Knippla med tillhörande bastubad och kvällsdopp i havet (bastun till höger i fotot)Dom andra har inte anslutit sig än... så det e riktigt lungt i hamnen.Jonas med sin Banner 33 och Micke & Petras Bavaria 35 Match i bakrunden 

Länk till en liten filmsnutt från seglingen
Jonas o sönerna


Det blåste 16 sekundmeter i byarna så det drog upp lite sjö i Marstrandsfjorden...Loggade nytt rekord i en lååång surf 12.3 knop på plottern :)Helnöjda seglare svalkar av sig på dyrön i det 10 gradiga vattnet.
SöndagspromenadPå Söndagen blåste det 20 sekundmeter i byarna så det blev lite blöt kryss mot Marstrand men ungarna trivdes bra i berg&dal banan.Betydligt lungnare i AlbreksundskanalBavaria 35 Match får bekänna färg mot Contrasten ;)

En otroligt givande helg får man säga och naturen visade sin storslagenhet o styrka denna Oktober helg.

//Marko K
Contrast 33 "Silence"

Apropå intressen...

Barnen skaffar ju sina egna intressen och intressen finns naturligt i alla människor från födseln...dom blir inte påverkade alls av föräldrarnas intressen eller något annat, dom bara följer sin egen givna väg...eller?
Fick en bunt fina teckningar av Hannes som han ritat till mig på dagis...och vad tror ni det var ritat på dom?
Inga rallybilar eller frölunda indianer o sånt här inte ;)
Utan...och det var en diger bunt med teckningar på "Silence"  och på den sista fick...
...till och med jag & Hannes vara med :)

Jag frågade om vi var på väg till fest för vi hade så fina frisyrer som stog rätt upp..så svarade han att det så klart var vinden som blåste upp håret...så där fick jag Hehee!

// Marko & Hannes

Avblåst fisketur...

Hannes morföräldrar, moster gittan, Kati & Jenny kom på besök från Stockhol så vi skulle komma ut på en mysig höstsegling och fisketur, men Smhi har lovat upp till 25 sekundmeter så vi blåste av turen och nöjde oss med att ätä lunch i båten.
  
Höstköttgryta i ruffen sitter fint när det viner i masterna i BjörlandaPå hemvägen tog vi en tur till farbror Kim som bjöd på en provtur med "nya" moppen på tomten

// Marko K