Kristihimmelfärd och segling i dagarna fyra...

Äntligen en ledig långhelg så man kan komma ut o segla ordentligt...
Väderleksrapporten inför helgen var väl sådär, men lovade mest solchanser på kustbandet så vi drog iväg med Petra, Mikael  o Co på en 4  dagars segling.


Fin halvvindssegling ut mot Sillesund...


Full koncentration när man som stor kille får styra själv genom sillesund...


Mitt på Mastrandsfjorden dog vinden ut och efter ett tag så sjönk farten gick ner mot en knop..så vi fick puttra... ...till Vanholmarna för övernattning.


Härligt så här års är att det blommar för fullt på dom karga klippornaStillsamtvad man har längtat efter det här i vintras!!Fredagen bjöd på lite mer action med regnskurar blandat med sol o vindar över 10 meter i sekunden så vi seglade norrut...


...och hamnade på Kärringön där vi  hyrde bastu till kvällen :)En glad seglar fröken!Lördagen blev solig igen och grabbarna trivdes fint med krabbfisket o vi kunde götta oss i solen så vi stannade en natt till.


Albreksundskanal

Söndagen regnade det och blåste upp till 12 meter sydväst så det blev ett långt kryssben hemåt men innan vi hade nått Vanholmarna så klarnade det upp och sista timmarna var soliga men fortsatt brant bidevindEfter Albreksund så blåste det på igen och vi fick en sportigt kryssben till Björlanda!Micke & Petra knäppte några kort på "Silence" med
 
En härlig helg med varannandag väder så nu hoppas vi på Skagen nästa helg :)

Marko K
Contrast  33 "Silence"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback